Termeni și condiții

Bine aţi venit pe website-ul www.novabroker.md

Termeni şi condiţii

generale de utilizare a site-ului www.novabroker.md

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.novabroker.md. Continuarea utilizării acestui website reprezintă acordul Dvs asupra Regulamentului dat.

 

CUPRINSUL:

  1. Informaţii generale
  2. Prestatotul de servicii
  3. Limitări de responsabilitate
  4. Politica de confidențialitate și securitate a datelor
  5. Cum comand?
  6. Cum plătesc?
  7. Livrarea poliței
  8. Colectarea datelor cu caracter personal
  9. Drepturi de proprietate intelectuală
  10. Rezilierea serviciilor

Informaţii generale

  1. www.novabroker.md este proprietatea Brokerului de Asigurare “NOVA BROKER” S.R.L. (denumit în continuare “NOVA BROKER”), prin intermediul căruia se prestează on-line, servicii şi informaţii cu privire şi din sectorul asigurărilor din Republica Moldova (în continuare RM).
  2. Cu ajutorul paginii de internet www.novabroker.md NOVA BROKER prestează servicii de intermediere în asigurări constând în încheierea contractelor/poliţelor de asigurare în numele şi în favoarea asigurătorilor cu care deţine un contract de mandat.
  3. www.novabroker.md este creat cu scopul vânzării produselor de asigurare oferite de către Societăţile de asigurări pe teritoriul RM şi posibilitatea achiziţionării acestor contracte este oferită persoanelor majore care pot răspunde juridic, conform Legii şi a Condiţiilor de asigurare pentru fiecare produs în parte.
  4. Calculul primei de asigurare şi comanda contractului de asigurare pot fi efectuate de orice vizitator al website-ului, fără a fi nevoit să îşi creeze cont.
  5. NOVA BROKER îşi rezervă dreptul de a actualiza sau a modifica oricînd acest Regulament, fără o notificare prealabilă şi fără a face publice motivele.
  6. Conţinutul paginilor prezentului website nu poate fi copiat, reprodus, transferat, încărcat, publicat sau distribuit în orice mod fără a obţine în prealabil acordul scris al NOVA BROKER.

Prestatorul de servicii

NOVA BROKER este societatea cu răspundere limitată, cu capital integral privat, cu sediul în mun. Chișinău, str. A. Pușkin 4, înregistrată la Camera Înregistrării de Stat la data de 23.04.2010 sub seria și numărul: MD0098460  și Codul de Identificare Fiscală: 1010600014500, având capital social subscris şi varsat: 25.000 lei, autorizată de Comisia Națională a Pieței Financiare sub seria și numărul: CNPF 000793 eliberată la data de 15.05.2015 cu termen nelimitat, înregistrată ca operator de date cu caracter personal sub numărul de identificare 0000720-002 din data de 07.02.2017.

Limitări de responsabilitate

  1. NOVA BROKER este scutit de orice răspundere în cazul unor eventuale erori sau inexactităţi din conţinutul informaţiei publicate datorită unor cauze ce nu îi pot fi impuse. Atunci când informaţiile publicate pe website duc la terţe surse, NOVA BROKER nu este responsabil de conţinutul, caracterul complet, veridicitatea si actualitatea acestora.
  2. NOVA BROKER nu este responsabil pentru daunele ce provin din eventualele întreruperi, suspendări, întârzieri sau anomalii întâlnite la distribuirea serviciului website-ului dependente de furnizarea de energie electrica sau de serviciul telefonic, sau de proasta funcţionare a reţelei de internet sau din orice altă cauză ce nu depinde de NOVA BROKER.
  3. NOVA BROKER având sediul în RM, nu emite nici o declaraţie pentru faptul că informaţiile sau orice document prezente pe website sunt adecvate sau disponibile pentru a fi folosite în afara RM sau de cetăţenii străini rezidenţi ai RM. Dacă decideţi să utilizați website-ul din alte ţări sau ca cetăţeni străini, faceţi acest lucru din propria iniţiativă şi pe propriul risc. Oricine accesează website-ul trebuie să respecte legile naţionale pe proprie răspundere, unde şi în măsura în care acestea sunt aplicabile.
  4. NOVA BROKER nu îşi asumă responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligaţiilor prevăzute în acest Regulament, ca rezultat al oricărei cauze aflate în afara controlului său.
  5. NOVA BROKER nu este responsabil în momentele în care livrarea serviciului nu este efectuată în terminii prestabiliţi din motive aflate în afara controlului său, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, condiţii meteorologice nefavorabile, acţiunea sau inacţiunea oricăror autorităţi statale .
  6. NOVA BROKER, în cazul plăţii cu cardul (online), realizează livrarea produsului doar dupa confirmarea plăţii date şi nu duce răspundere pentru producerea anumitor întârzieri sau erori care nu îi pot fi impuse.
  7. Reclamaţiile privind funcţionarea prezentei pagini de internet sau acurateţea datelor cuprinse în ea pot fi trimise pe adresa de e-mail a NOVA BROKER sau în scris la adresa juridică a NOVA BROKER.
  8. Comenzile primite după orele 19:00 (aprilie-septembrie) și 18:00 (octombrie-martie) urmează a fi procesate și livrate a doua zi începînd cu orele 9:00.

Politica de confidenţialitate şi securitate a datelor

NOVA BROKER în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.novabroker.md respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate atunci când utilizezi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Vizitarea şi utilizarea acestui site se supune termenilor şi condiţiilor de utilizare şi politicii de confidenţialitate și implică acceptul tău cu privire la acestea.

NOVA BROKER îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.novabroker.md, precum şi politica de confidenţialitate şi termenii şi condiţiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

  1. NOVA BROKER consideră confidenţialitatea datelor Dumneavoastră o chestiune de maximă importanţă, de aceea securitatea datelor personale precum şi integritatea acestora sunt tratate prioritar în activitatea desfăşurată prin novabroker.md
  2. NOVA BROKER a facut toate demersurile şi depune toate eforturile pentru a proteja pagina de internet şi informaţiile transmise prin utilizarea de diverse scripturi de protecţie şi a variate protocoale de acces parolat pe serverul bazei de date.
  3. Toate datele personale furnizate de utilizator operatorului prin intermediul website-ului sunt necesare şi sunt colectate pentru identificarea celei mai avantajoase oferte pentru client/utilizator şi sunt prelucrate şi utilizate pentru încheierea ulterioară a contractului de asigurare (poliţa de asigurare) al cărei valabilitate este strîns condiţionată de autenticitatea lor.
  4. Operatorul (NOVA BROKER) garantează confidenţialitatea tuturor datelor furnizate de către utilizator/client. Acesta din urmă are obligaţia de a furniza datele cerute complet, corect şi adevărat pentru încheierea unui contract de asigurare perfect valabil. Furnizarea greşită a acestora atrage dupa sine penalizări în conformitate cu Legea, iar furnizorul lor se face responsabil de suportarea acestora.
  5. Utilizatorul furnizor al datelor personale are dreptul de acces, de intervenţie şi opozitie asupra datelor furnizate conform Legii.
  6. Utilizatorul poate renunţa în orice moment la utilizarea website-ului sau poate cere incetarea imediata a prelucrariii datelor furnizate, situaţie în care va depune la sediul operatorului, pe baza buletinului, o cerere scrisă, semnată şi datată în care va preciza acest lucru, menţionînd şi motivele.

Cum comand?

Asigurările comercializate prin intermediul www.novabroker.md sunt disponibile cetățenilor Republicii Moldova, atât rezidenților cât și nerezindeților, cetățenilor străini (a unor alte state).

Pentru a comanda o asigurare trebuie să introduci câteva informații și date cu caracter personal, precum:

- nume/prenume asigurat si persoane admise;

- cod personal persoana asigurata/persoane admise;

- datele din documentul de inmatriculare al vehiculului;

- telefon;

- adresa electronică.

În cazul în care plata este efectuată de persoana juridică, atunci o să fie livrate și înformațiile despre întreprindere (rechizite bancare).

Odată ce aţi plasat toate informaţiile cerute de www.novabroker.md puteţi finaliza comanda, şi în urma acestui pas veţi fi contactat de un collaborator al NOVA BROKER pentru stabilirea detaliilor de livrare.

Cum plătesc?

Site-ul www.novabroker.md îți oferă patru metode de plată:

  1. Plata online prin card bancar;
  2. Plata offline prin transfer bancar;
  3. Plata cu cardul la livrare (pos-terminal);
  4. Plata în numerar la livrare (cash).

*PLATA ONLINE CU CARD BANCAR

www.novabroker.md foloseşte serviciile de tranzacţionare online oferite de BC “VictoriaBank” SA. Toate tranzacţiile online sunt efectuate în mediu securizat SSL.

Procesarea datelor se face în mod exclusiv pe serverele BC “VictoriaBank” SA. www.novabroker.md nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

Indiferent de valuta pe care o ai un cont, tranzacţiile se fac în lei la cursul băncii tale.

Poţi plăti cu orice tip de card emis sub sigla VISA sau MASTERCARD.

Pentru a evita orice problemă la plata cu cardul bancar, te sfătuim să verifici dacă ai cardul activat pentru tranzacţiile pe internet.

De regulă trebuie să suni la numărul de telefon de pe spatele cardului şi să urmezi instrucţiunile băncii emitente.

*PLATA OFFLINE PRIN TRANSFER BANCAR

Plata offline prin transfer bancar este disponibilă pentru poliţele a căror perioadă de asigurare începe peste cel puţin 2 zile de la data solicitării.

Vei primi pe e-mail o înştiinţare de plată cu toate informaţiile necesare efectuării plăţii.

Dacă alegi varianta de plată cu transfer bancar trebuie să ştii că vei primi asigurarea imediat ce avem confirmarea plăţii de la bancă.

*PLATA ÎN NUMERAR LA LIVRARE (CASH) --- *PLATA CU CARDUL LA LIVRARE (POS-TERMINAL)

Plata în numerar sau plata cu cardul la livrare poate fi solicitată atunci cînd aveți posibilitatea să achitați polița de asigurare comandată curierului nostru în decurs de 1-1,5 ore din momentul stabilirii adresei exacte. In cazul in care solicitati plata cu cardul la livrare atunci curierul nostru se apropie la adresa indicata de Dvs cu pos-terminalul nostru mobil, si pe loc la livrare se achita polita prin terminal bancar. In ambele cazuri achitarea poate fi efectuată și la sediul companiei, pe adresa : mun. Chișinău, str. A. Pușkin 4.

Livrarea poliţei

După efectuarea plăţii (prin orice modalitate selectată) vei primi pe adresa de e-mail indicată poliţele electronice, după care acestea vor fi livrate fizic.

Colectarea datelor cu caracter personal

NOVA BROKER colectează date cu caracter personal numai cu acordul tău prin furnizarea acestora în mod voluntar. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către NOVA BROKER şi vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai acestuia.

Prin intermediul site-ului www.novabroker.md sunt colectate următoarele date cu caracter personal:

- Numele şi prenumele asiguratului - informaţie necesară emiterii poliţei de asigurare;

- Data naşterii asiguratului - informaţie necesară emiterii poliţei de asigurare;

- Seria şi numărul actului de identitate sau al paşaportului asiguratului - informaţie necesară emiterii poliţei de asigurare;

- Cod personal - informaţie necesară emiterii poliţei de asigurare;

- Domiciliul (adresa) asiguratului - informaţie necesară emiterii poliţei de asigurare;

- Adresa de email - informaţie necesară livrării poliţei de asigurare;

- Numărul de telefon - informaţie necesară strict pentru rezolvarea eventualelor probleme apărute în procesul de emitere şi plată a poliţei de asigurare;

- Adresa IP de la care site-ul este vizitat - informaţie folosită pentru emiterea poliţei de asigurare;

NOVA BROKER foloseşte pe site-ul www.novabroker.md sisteme de analiză a traficului precum Google Analytics ce colectează informaţii despre paginile accesate în interiorul site-ului inclusiv următoarele informaţii cu caracter tehnic: adresa IP de la care site-ul este vizitat, sitemul de operare folosit, tipul browser-ului, tipul de dispozitiv utilizat pentru vizitarea site-ului. De asemenea www.novabroker.md foloseşte module cookies pentru stocarea temporară a unor informaţii anonimizate fără legatură cu datele cu caracter personal în vederea îmbunătăţirea funcţionlităţii sistemului de comercializare online a asigurărilor.

NOVA BROKER nu solicită, nu colectează şi nu stochează date cu privire la tranzacţiile online (numărul cardului, data de expirare a cardului, numele persoanei înscris pe card, codul de securitate CVV/CVV2 sau alte informaţii legate de plata online). Toate tranzacţiile online sunt procesate de către BC ”Victoriabank” SA în mediu securizat.

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în următoarele scopuri:

- pentru a vă livra produsele de asigurare comandate de pe website-ul www.novabroker.md ;

- pentru a comunica cu dumneavoastră în privinţa produselor de asigurări cumpărate;

- pentru a vă asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului;

- pentru a publica lista câştigătorilor promoţiilor iniţiate de NOVA BROKER;

- pentru analize statistice şi de marketing.

Tuturor persoanelor care achiziţionează produse de asigurare de pe www.novabroker.md le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea № 133 din data de 08.07.2011, publicată la data de 14.10.2011 în Monitorul Oficial Nr. 170-175, art Nr : 492 cu data intrării in vigoare : 14.04.2012 privind protecţia datelor cu caracter personal.

Astfel ai dreptul de acces la datele cu caracter personal furnizate, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, aşa cum acestea sunt reglementate de dispoziţiile din Legea № 133, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Îţi poţi exercita drepturile prevăzute de legea menționată mai sus, depunînd la NOVA BROKER, cu sediul în R.M., pr str. A. Pușkin 4, o cerere în formă scrisă, datată şi semnată.

Documentul conţine date cu caracter personal, prelucrate în cadrul sistemului de evidenţă nr. 0000720-002, înregistrat în Registrul de evidenţă al operatorilor de date cu caracter personal www.registru.datepersonale.md. Prelucrarea ulterioară a acestor date poate fi efectuată numai în condițiile prevăzute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

NOVA BROKER nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terţi.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate mărcile, logo-urile, textele, imaginile şi aplicaţiile software utilizate pe site-ul www.novabroker.md sunt proprietatea NOVA BROKER şi sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Google Analytics este marcă înregistrată de Google Inc. Este interzisă reproducerea parţială sau totală a conţinutului, designului său a componentelor sale fără acordul scris al NOVA BROKER.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuală, folosiţi adresa electronică pe care o găsiți în secțiunea ”contacte” de pe www.novabroker.md .

Rezilierea serviciilor

Acest document a fost elaborat de către NOVA BROKER şi este destinat să furnizeze doar informaţii generale, fără a lua în consideraţie obiectivele personale, financiare sau alte nevoi ale utilizatorilor. Utilizatorul/clientul înainte de a acţiona pe acest website trebuie obligatoriu să facă cunoştinţă cu prezentul Regulament.

Toate serviciile prestate prin intermediul prezentului site sunt supuse Termenilor şi Condiţiilor operatorului (NOVA BROKER).

O cerere de reziliere a oricărui serviciu procurat prin intermediul www.novabroker.md este urmată de inştiinţare telefonică imediată la sediul furnizorului (dacă serviciul încă nu a fost recepţionat de către Dvs) sau direct în oficiul central al Societăţii căreia îi aparţine produsul dat.

Pentru orice informaţie suplimentară Vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon 068 034 340, 022 84 74, 022 21 00 41 sau email office@novabroker.md.

Utilizarea site-ului www.novabroker.md presupune citirea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare a site-ului şi a politicii de confidenţialitate.

Prin plata poliţei de asigurare emisă prin intermediul site-ului www.novabroker.md , Asiguratul/Contractantul declară că a luat cunoştinţă cu informaţiile prevăzute de legislaţia în vigoare privind încheierea contractelor de asigurare, precum şi de conţinutul condiţiilor de asigurare prezentate înainte de emiterea poliţei de asigurare.

Echipa noastră este mereu alături de dumneavoastră!

TOP